Gratis zonnebrandcrème op terras van strand in Wassenaar: 'We kunnen buiten overal verbranden'

Gratis zonnebrandcrème op terras of strand in Wassenaar: ‘We kunnen buiten overal verbranden’

Lekker een terrasje pakken in het zonnetje maar je zonnebrandcrème vergeten? Geen noedel! Dankzij de slanke zonnebrandzuilen in het centrum van Wassenaar en op het strand bij de Wassenaarse slag is er altijd gratis zonnebrand.

Wethouder Caroline Klaver heeft de zonnebrandzuilen onlangs onthuld. ,,Je kunt hier gratis insmeren én je ziet wanneer je moet smeren”, zegt de wethouder. ,,Als we een terrasje openen, denken we dat we er niet altijd aan ons in te smeren zijn, terwijl we overal in de buitenlucht kunnen verbranden. Met de plaatsen van de zonnebrandmachine op drukbezochte plekken willen we inwoners en bezoekers een extra service bieden en bewustzijn creëren. Dat verleden bij een gastvrije en zonvriendelijke gemeente. We zijn erg blij dat we een samenwerking konden aangaan met Sundo.”

In Nederland begint het smeerseizoen vanaf ongeveer april tot en met september. Daarom blijven de zonnebrandzuilen tot en met september op het strand en op het evenementenplein in het hart van het centrum staan. Het gaat om een ​​experiment. Bevalt het goed, en de gemeente om de zonnezuilen ook volgend jaar weer te plaatsen.