Zonnebrandcrème dispenser de Sundisp!

De zonnebrandcrème dispenser (De Sundisp) is gemakkelijk in gebruik en maakt u van uw locatie een zonveilige omgeving. U kunt de zonnecrèmedispenser aan de muur bevestigen of onze handige staander gebruiken op de locatie waar de mensen zich kunnen insmeren. Dankzij het aantrekkelijke design springt het onmiddellijk in het oog, dat is belangrijk want zien smeren, doet smeren.

Let op! De Sundisp zonnebrandcrème dispensers zijn uitermate geschikt voor locaties onder toezicht. Voor locaties zonder toezicht hebben wij een robuuste Zonnebrandpaal ontworpen met diverse anti-misbruik systemen!

de Sundisp
Contactloze zonnebrandcrème dispenser

Om de hygiëne te waarborgen is de Sundisp "touchless" ontworpen. Voorzien van een sensor wordt contactloze distributie van zonnebrandcrème mogelijk gemaakt. De Sundisp wordt geleverd met 1 liter zonnebrandcrème SPF (factor) 30, wat goed is voor 750 smeerbeurten. Daarna eenvoudig opnieuw te vullen met de navulling van 1 liter.

Bescherming
SUNDO ZONNEBRANDCRÈME SPF (FACTOR) 30.

Onze zonnebrandcrème biedt een goeie bescherming met een SPF (factor) 30 en zowel UV-A als UV-B bescherming, geschikt voor alle huidtypes. Onze zonnebrandcrème is standaard waterresistant omdat de zon en water vaak samen gaan. Om de veiligheid van de gebruiker te garanderen hebben we de zonnebrandcrème met succes laten testen door Test aankoop

Zon-veilig genieten
op je event!

Bescherm de bezoekers tegen de zon.

Zon-veilig sporten!

Bescherm je leden tegen de zon.

zon-veilig op het schoolplein

Bescherm je leerlingen tegen de zon.

ZON-VEILIGE FESTIVAL ORGANISATIES.

SUNDISP MET EIGEN BRANDING?
SUNDISP MET EIGEN BRANDING?
SUNDISP MET EIGEN BRANDING?
SUNDISP MET EIGEN BRANDING?

SUNDISP MET EIGEN BRANDING?

Personaliseer uw zonnebrandcrème dispenser en plaats de Sundisp volledig in uw huisstijl. Met behulp van ons grafisch team maken we graag een design op, neem contact met ons op voor meer informatie.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.