Zonnebrandcrème dispenser de Sundisp!

De zonnebrandcrème dispenser (De Sundisp) is makkelijk in gebruik en maakt u van uw locatie een zon-veilige omgeving. U kan de zonnecrème dispenser aan de muur bevestigen of onze handige staander gebruiken op de locatie waar de mensen zich kunnen insmeren. Dankzij het aantrekkelijk design springt het onmiddellijk in het oog, dat is belangrijk want zien smeren, doet smeren.

Let op! De Sundisp zonnebrandcrème dispensers zijn uitermate geschikt voor locaties onder toezicht. Voor locaties zonder toezicht hebben wij een robuuste Zonnebrandpaal ontworpen met diverse anti-misbruik systemen!

Beschermend

Onze zonnebrandcrème biedt een goeie bescherming met een SPF (factor) 30 en zowel UV-A als UV-B bescherming, geschikt voor alle huidtypes. Onze zonnebrandcrème is standaard waterresistant omdat de zon en water vaak samen gaan. Om de veiligheid van de gebruiker te garanderen hebben we de zonnebrandcrème met succes laten testen door Test aankoop

Gebruiksvriendelijk

De zonnebrandcrème dispenser werkt automatisch en contactloos zodat er geen handen aan het toestel moeten komen. Dankzij de handige sensor krijgt u een lading zonnecrème klaar voor gebruik in rechtstreeks in uw hand. Zo dragen we bij aan de vermindering van de plasticberg met slecht 10gr plastic per 1000 smeerbeurten.

Mobiel en makkelijk hervulbaar

Onze zonnecrème dispenser kan zowel op batterijen als op netstroom werken, zo bieden we de maximale vrijheid om te kiezen waar u deze zal installeren. In de zonnecrème dispenser zit er een Sundisp-capsule met 1liter zonnecrème, deze is goed voor een 500 tot 1000 smeerbeurten. Als deze op is kan u makkelijk een nieuwe Sundisp-capsule installeren om verder te smeren.

Dispenser met eigen branding?

Personaliseer uw zonnecrème dispenser en plaats de Sundisp volledig in uw huisstijl. Met behulp van ons grafisch team maken we graag een design op, neem contact op voor de mogelijkheden.