De slimme zonnebrandpaal

De slimme zonnebrandpaal is een distributiepaal die niet alleen gratis zonnebrand geeft, maar ook het smeergedrag van de bevolking inzichtelijk maakt. 

De gemiddelde Nederlander beschermd zichzelf niet goed genoeg tegen de gevaren van de zon. Op druk bezochte plekken wordt er daarom gratis zonnebrandcrème beschikbaar gesteld.

De zonnebrandpalen zijn vernieuwend omdat er gebruik gemaakt wordt van slimme technologie die gebruikers de huidige UV-index en temperatuur tonen gecombineerd met een waarschuwing wanneer zij zich dienen in te smeren. Samen met luchtdruk- en vochtigheidsmeters biedt dit interessante inzichten in het gedrag van onze bevolking: Wanneer smeren wij ons niet in terwijl dit wel zou moeten?

Om het paalbeheer zo eenvoudig mogelijk te maken is er een online dashboard ontworpen. Met het gebruiksvriendelijk online dashboard kan een stad eenvoudig monitoren wat het verbruik is van elke paal. Daarnaast laten automatische meldingen voor palen die bijna leeg zijn toe om een geoptimaliseerde hervulroute te plannen.

De zonnebrandpaal is ontworpen om volledig autonoom op zonne-energie te functioneren en volledig te personaliseren.

 

Een uitgebreide uitleg over de onderdelen van de zonnebrandpaal. Met gele achtergrond en witte pijlen zijn de onderdelen aangewezen en uitgelegd. Desktop versie. Een uitgebreide uitleg over de onderdelen van de zonnebrandpaal. Met gele achtergrond en witte pijlen zijn de onderdelen aangewezen en uitgelegd. Mobiele versie.
Green Key Approved Product

De zonnebrandpaal van Sundo is een Green Key Approved Product! Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.

Een groen en geel symbool voor veiligheid, past goed bij Sundo NL
Veiligheid

Om het gebruik van de paal zo veilig mogelijk te maken hebben we de paal voorzien van een gebruiksaanwijzing, een ingrediëntenlijst en een temperatuur bewaking. De temperatuur van de zonnebrandcrème wordt continu gemonitord. Wanneer de temperatuur te hoog wordt, zal de paal geen zonnebrandcrème meer doseren.

Het rood en oranje logo van Test aankoop Belgie.
Test aankoop

Onze zonnebrandcrème is waterproof, hypoallergeen en SPF30. Om de veiligheid van de gebruiker te garanderen hebben we de zonnebrandcrème met succes laten testen door Test aankoop

Een zwart CE keurmerk.
CE keurmerk

Onze zonnebrandpaal is voorzien van een CE keurmerk. Met een gewicht van 500kg, een lengte van 3m en een metalen behuizing is de paal windbestendig, hufterproof en veilig in gebruik.